GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

Läs mer om...

Kontakta oss
    Kontakta mig

    Inspirationsmöte
    Kampanj

Om oss

 

GIZMO Pro's

 

 

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för en första dialog. Ett bra första steg kan vara ett 2-3 timmars inspirationsmöte där vi tillsammans går igenom just era behov och skissar olika tänkbara scenarier.
 

 

          

 
 
SÅ HÄR JOBBAR VI


GIZMO Living hjälper dig med allt från idéskisser, detaljerad ljusdesign till fullständig projektering och installation. 

I stora projekt samarbetar vi gärna med arkitekt eller byggare, antingen som parallell leverantör eller underentréprenör. >> Professionals

 
BROSCHYRER 
Inspirationsmöte pdf
 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

>> Kontakta mig

 

INSPIRATIONSMÖTE

Allra bäst blir inspirationsmötet om vi möts hemma hos dig, för att tillsammans finna dina behov kring ljus- och ljuddesign, belysning, inbyggda högtalare eller smarta styrfunktioner.

Ibland räcker det med ett inspirationsmöte för att du själv ska komma vidare, eller så arbetar vi vidare tillsammans genom design, projektering och installation. Vi försöker alltid ge fasta priser för varje steg genom processen ända fram till projektering och installation. 

BOKA INSPIRATIONSMÖTE

Inför mötet sätter vi tillsammans upp klara mål för mötet. Har du funderingar och önskemål, ritningar eller skisser, så gör det att vi kan komma längre och bli konkretare på mötet. Inspirationsmötet varar 2-3 timmar. Vi går igenom vad du gillar för design, vad du har för vanor och om du har egna idéer att ta med i processen. Vi ger konkreta råd och beskriver olika alternativ som möter era önskemål och budgetramar. Vi avslutar med att överlämna ett kompendium med lite teori och produktinformation. Ett lyckat inspirationsmöte är när ni har fått nya idéer på vad ni vill göra och också har fått konkret hjälp i hur ni ska komma vidare.

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se