GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

    Kontor

    Butik

    Nöjeslokal

 

GIZMO PRO's

 

GIZMO Living stöder dig som arkitekt, byggare, elektriker, installatör genom hela den kreativa processen genom att ge dig ett professionellt stöd i ljus, bild & ljuddesign och integrerade lösningar för kontor, butiker, nöjeslokaler och privata hem

 

        

 
 
GIZMO LIVING

 

Org.Nr.  556728-5126

 

GIZMO Living

c/o CAIUS AB
Västerviksvägen 23B
182 35 Danderyd

 

08 - 410 612 00
gizmo@gizmoliving.se

 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig

  PROFESSIONALS - Privata hem

Har du ont om tid, saknas viss kompetens, eller helt enkelt söker ett bollplank för att diskutera dina idéer, så finns GIZMO LIVING Pro's där för dig. 

Vi ger dig trygghet och kunskap att ta dig an även större integrationsprojekt för hem och lokaler. Vi stöder dig genom kravställning, projektering till installationsguider. Vi kan även leverera allt material och tar då ett ansvar att alla delar fungerar ihop. Vi ritar i AutoCAD och kan leverera kompletta ritningar enligt norm till el, tele, data, belysning, ljud, bild.

Vi agerar som din underentreprenör för den kompletta belysnings, bild  & ljud integrationslösningen och ger dig och din kund ett mycket kompetent system till marknadens bästa prisbild. Vår huvudgrossist för integrationslösningar och styrsystem är Dynalite.

Om du har ont om tid kan vi även ta hand om delar av dina projekt och tar där fullt ansvar för alla kunddialoger och förser dig sedan med detaljerade kravställningar och installationsunderlag till era installatörer och elektriker.

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se