GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

    Kontor

    Butik

    Nöjeslokal

 

GIZMO PRO's

 

GIZMO Living stöder dig som arkitekt, byggare, elektriker, installatör genom hela den kreativa processen genom att ge dig ett professionellt stöd i ljus, bild & ljuddesign och integrerade lösningar för kontor, butiker, nöjeslokaler och privata hem

 

        

 

 <<   Arbetsmiljö   Fastpris   >>

 
 
GIZMO LIVING

 

Org.Nr.  556728-5126

 

GIZMO Living

c/o CAIUS AB
Västerviksvägen 23B
182 35 Danderyd

 

08 - 410 612 00
gizmo@gizmoliving.se

 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig

 

  KONTOR - Är Ljud- och Ljusmiljön viktig på din arbetsplats?

GIZMO LIVING arbetar med att förstärka ett varumärkes kärnbudskap med hjälp av väl anpassad ljus- och ljudmiljö.

Vi vet hur viktigt arbetsmiljön är för medarbetarnas välbefinnande. Vi vill vara med och skapa kontor som inspirerar både anställda, kunder och leverantörer och vi skapar även ljusterapilösningar för de mörkaste månaderna på året. Vi försöker att i första hand förstärka det naturliga ljuset samt se till att detta inte stör med bländande sol och i andra hand känner det artificiella ljuset av mängden dagsljus och kompletterar där så behövs.

Förutom en välkomnande entré i butik ser vi även till att planera fungerande mötes- och konferensrumslösningar där ljud, ljus och bild fungerar tillsammans. Vi har bl. a. akustikprodukter som naturligt förstärker den som talar inför större sammankomster.

Vi rekommenderar ett inspirationsmöte som ett första möte tillsammans där vi går igenom kundens behov och där vi kan ta del av eventuell projektdokumentation.

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se