GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

    Ljus

    Ljud

    Styrsystem

    Övrigt

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

 

VARUMÄRKEN

Varje design är unik och kundanpassad, för att nå dit arbetar GIZMO LIVING med utvalda kvalitetsleverantörer som står för god design och hög nivå på kundsupport.


        

 

 
 
MED FOKUS PÅ

 

Jag vill läsa mer om varumärken för:

>> Ljusdesign

>> Ljuddesign

>> Styrsystem

 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 
>> Kontakta mig

>> Boka ett  inspirationsmöte

 

 

 

VARUMÄRKEN & FAIRTRADE

 

Vi förväntar oss att våra leverantörer tar sitt ansvar som importör och verkar för att säkerställa att våra produkter möter EU's miljökrav, att förpacknings och återvinningsavgifter betalas samt att tillverkande fabriker inte utnyttjar barnarbete. Finner vi att våra leverantörer och grossister inte uppfyller våra förväntningar så tar vi med omedelbar verkan bort deras sortiment ur vår portfölj.

 

VAD ÄR EN SKYDDAD ORIGINALDESIGN?

GIZMO Living arbetar gärna med produkter från företag som driver produktutvecklingen framåt med hjälp av duktiga designers. Designerprodukter levererar ofta en överlägsen kvalitet med personlig signatur från kontrollanten i tillverkningsledet. Producenter och designers som kontinuerligt presenterar nya innovativa produkter upplevs som unika och attraktiva av kunderna och är ofta ett bra val i våra lösningar.

Ett bra original inspirerar till tolkningar och varianter och så länge som de nya varianterna har högt eget värde så kommer de att finnas parallellt på marknaden. GIZMO Living säljer inte medvetet kopior av original som har en copyrightskyddad design. 

 
   
   
         

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se

 

  KAN JAG FYNDA ELLER FÅR JAG VAD JAG BETALAR FÖR?

En billigare kopia, eller andrasortering av original, har oftast en lägre kvalitetsnivå. Man kan jämföra med Factory Outlets eller fabriksutförsäljningar. Det går att hitta bra exemplar men risken är större att armaturen är defekt i färg och montering. Produkter som vi märker inte håller våra kvalitetskrav tar vi ut ur sortimentet då arbetet med att byta ut trasiga armaturer är tråkigt och kostsamt för alla inblandande parter. När man tar hänsyn till vad en armatur, bestyckad med lampor, drivdon, monterad och klar kostar finns det ingen anledning att inte köpa en som garanterat håller måttet. För det mesta är det så att devisen att man får vad man betalar för är ganska sann.

Det är dock inte ovanligt att liknande lösningar uppstår hos flera producenter samtidigt då de är produkter av sin tid. Detta gäller särskilt för enklare produkter som runda spotlights. 

Priserna går ned så snart en armatur eller lampa produceras i större volymer. I de fall där en standardarmatur fungerar lika bra som en dyr designarmatur så finns det ingen anledning att till varje pris ha dyra designoriginal överallt. En bra blandning av standardarmaturer och blickfångare i form av designlampor brukar ge en bra pris & prestandamix som passar i de flesta miljöer.