GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

    Ljus

    Ljud

    Styrsystem

    Övrigt

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

 

VARUMÄRKEN

Varje design är unik och kundanpassad, för att nå dit arbetar GIZMO LIVING med utvalda kvalitetsleverantörer som står för god design och hög nivå på kundsupport.


        

 
 
MED FOKUS PÅ - ÖVRIGT

 

Jag vill läsa mer om styrsystem:

>> Övrigt

 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig

>> Boka ett  inspirationsmöte

 

 

 

ÖVRIGA VARUMÄRKEN

Som en del av arbetet kring att skapa en lösning för att styra huset, kontoret eller butiken kommer vi ofta över en del coola prylar som vi inte kan hålla oss ifrån. Innan vi inkluderar dessa coola prylar i GIZMO LIVINGs utbud har de varit en del av minst ett par testprojekt för att verifiera att varor och grossister håller måttet samt att prylarna faktiskt går att integrera med våra styrsystem. 

Vi har på gång att testa en hel del kul saker såsom:

  • Ljud, bild & ljus design inklusive styrning av båt och husbil, under de första projekten har vi redan sett en hel del nya möjligheter och behov man inte har i ett fast hus på samma sätt. Ni kan inte ana vad diodlampor kan göra för el fattiga segelbåtar. 
  • Grindar, garageportar och allt annat du kan styra med moderna stegmotorer, bara fantasin sätter gränser.
 
   
   
         
    COOLA PRYLAR SOM FÅ ANDRA HAR HITTAR VI HOS

 
Fisher & Paykel har funnits sedan 1934 och är idag ett av Nya Zeelands större industriföretag. Ett kännetecken är att de försöker ifrågasätta konventionella lösningar inom vitvarubranschen med innovativ ny design. En av deras coolare men samtidigt brillianta produkt är låddiskmaskinen. Man kan diska lite åt gången eller köra två olika program samtidigt på en yta som motsvarar en vanlig diskmaskin.
  
Många pojkar och män associerar säkert Liebherr med stora lyftkranar och andra tunga maskiner men Liebherr har även ett stort konsumentsortiment av kyl- och frysprodukter, med ursprung ur deras professionella kylproduktssortiment. En styrka hos Liebherr är att man i inbyggnadslösningar har möjlighet att kombinera olika moduler med varandra till den helhetslösning man önskar (kyl, frys, sval, vinkyl). Liebherr har även ett brett sortiment med fristående vinkylar. 
 
Norska Norcool har sitt ursprung i kyl och frystillverkning för interkontinental kontainer-frakt över haven. Norcool har sedan breddat användningen av sina kompressorer genom att skapa ett standardiserat koncept för custom-lösningar för all form av kyl och frysförvaring. Med Norcools produkter kan man bygga en walk-in kyl, kyla en hel vinkällare och i princp att platsbygga en kyl eller frys på nästan vilka utrymmen som helst. Varför inte en vinkyl under en trappa?

Produkten här intill är deras lådkyl vilken man med fördel kan kombinera med låddiskmaskinen från Fisher & Paykel. Rita ett helt kök utan några fullstora skåp, bara låga bänkar och fria ytor. Det är sådant vi tycker är skoj och annorlunda.
 

Danska Witt är ett företag verksamt inom vitvaror till köket som har ett gott öga för design och smarta lösningar. Förutom mer traditionella induktionsspisar har Witt en av marknadens största ugnar med sidohägning på luckan samt en multizon-lösning med separata spisplattor. Multizonerna går att konfigurera både i form av val av plattstorlek och layout i köksbänken och går att installera i de flesta moderna material.
 
   

 

 

 

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se

 

  MEN NI HAR JU INTE DET SYSTEM JAG LETADE EFTER?

Det finns ett antal system på marknaden som alla har lite olika för och nackdelar. Vi har försökt välja ut de som passar de flesta fall och plånböcker. När det finns ett tydligt kundbehov kan vi även leverera lösningar och material med följande varumärken:

Crestron, KNX (fd EIB), Lutron, Carlo Gavazzi , Dupline & Smart Home