GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

    Partners

    Jobba hos oss

 

GIZMO Pro's

 

OM GIZMO LIVING

GIZMO LIVING är helägt av CAIUS AB, ett privatägt aktiebolag, och har varit etablerat i Stockholmsregionen sedan maj 2007.  

 
 

          

 
 
GIZMO LIVING

 

Org.Nr.  556728-5126

 

CAIUS AB
Västerviksvägen 23B
182 35 Danderyd

 

08 - 410 612 00
gizmo@gizmoliving.se

  
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig

>> Boka ett inspirationsmöte

  VÅRA PARTNERS - No man is an island

GIZMO LIVING skapar den perfekta lösningen för ditt hem genom att integrera lösningar från många yrkesområden och grossister. För att vi och våra kunder ska kunna lita på kvalitet och service, så har vi byggt upp ett stort nätverk av partners, grossister och andra organisationer som vi arbetar tillsammans med.

GIZMO LIVING tycker också att det är inspirerande att arbeta med andra designers och arkitekter, och stödjer organisationer som främjar områden vi verkar inom.

 

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se

 

  I GIZMO's NÄTVERK AV PARTNERS HITTAR VI:
 
Spotlight är ljusbutiken vi samarbetar med och rekommenderar att besöka om det bara är enstaka armaturer och lampor du är ute efter. Spotlight har mer än 20 års erfarenhet av belysning och spotlights och vet vad de pratar om. Spotlight är dessutom alltid generösa med råd och tips om du behöver hjälp i dina val av armaturer.
 
 
Moderna trappor levererade den snygga trappan till vårt showroom. Då Gizmo Living och Moderna Trappor har en gemensam syn på snygg och funktionell design så har ett samarbete utvecklats kring en serie belysta trappor.
 
 
Svenska Belysningssällskapet är en organisation med syfte att sprida kunskap om betydelsen av ett bra ljus och att främja utvecklingen av ljusdesigner som yrke. Svenska Belysningssällskapet är även ansvariga för Svenska Ljuspriset samt publicerar tidskriften Ljuskultur.
 
 
Svensk Form är en ideell förening vars syfte är att stödja och stimulera svensk design, nationellt såväl som internationellt.
 
 
Stressforskningsinstitutet är ett nationellt kunskapscentrum inom området stress och hälsa vid Stockholms universitet. De ar en hel del forskning som är av intresse för oss när det gäller hur ljus och en lokals miljö påverkar oss människor.