GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

 

REFERENSPROJEKT

Ljus- och ljudstyling handlar om att ha rätt ljus & ljud på rätt plats vid rätt tillfälle. I följande referensprojekt visar vi ett antal kundunika lösningar där GIZMO Living varit delaktiga i att skapa den unika miljö som varje kund önskat sig.

 

 

<<   1   2   3   4   5   6   7   >>

 
 
SÅ HÄR JOBBAR VI

 
GIZMO Living hjälper dig med allt från idéskisser, detaljerad ljusdesign till fullständig projektering och installation. >> Inspirationsmöte 

I stora projekt samarbetar vi gärna med arkitekt eller byggare, antingen som parallell leverantör eller underentréprenör. >> Professionals

   
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig

>> Boka ett Inspirationsmöte

 

REFERENSPROJEKT:  Villa - Lidingö - Nässelstigen

 

 

Foto: Frédéric von Gegerfelt

 

Kundens önskemål i detta före detta fritidshus är att armaturerna ska förstärka formspråket kring glas och rostfritt i köket samtidigt som det ska ge ett mycket välbelyst kök. Valet faller på typiska butiksarmaturer där enkla och dubbla armaturer varvas.

Armaturerna placeras så att kökszonen i den öppna planlösningen förstärks och visuellt avgränsas från övriga ytor. För att skapa dynamik och volymkänsla blandas olika ljusstyrkor och spridningsvinklar och mörka hörn arbetades bort med hjälp av välriktat ljus.

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se