GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

 

REFERENSPROJEKT

Ljus- och ljudstyling handlar om att ha rätt ljus & ljud på rätt plats vid rätt tillfälle. I följande referensprojekt visar vi ett antal kundunika lösningar där GIZMO Living varit delaktiga i att skapa den unika miljö som varje kund önskat sig.

 

 

<<   1   2   3   4   5   6   7   >>

 
 
SÅ HÄR JOBBAR VI

 
GIZMO Living hjälper dig med allt från idéskisser, detaljerad ljusdesign till fullständig projektering och installation. >> Inspirationsmöte

I stora projekt samarbetar vi gärna med arkitekt eller byggare, antingen som parallell leverantör eller underentréprenör. >> Professionals

 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig

>> Boka ett Inspirationsmöte

 

REFERENSPROJEKT:  Event - Danderyd - GIZMO Living

 

Foto: Frédéric von Gegefelt

 

Designidén bakom detta event är att skapa en ljusinstallation där många typer av armaturer, ljuskällor och styrsystem demonstreras, där naturens egenskaper tas till vara och lyfts fram. 
I den färdiga installationen skapas en rogivande fond av flodljus där en dramatisk scen skapas av armaturer som får agera huvudpersoner och belysa varandra respektive sin omgivning. 
Styrsystem används för att skapa scener. Resultatet blir en drömsk och ständigt föränderlig trollskog som många promenerande stannar till och betraktar en stund.

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se