GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

Varumärken

Läs mer om...

    Ljus

    Ljud

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

 

LÄS MER OM ...

Att skapa bra ljus- och ljudmiljöer är en hel vetenskap i sig. Att välja en snygg armatur är inte det svåra, svårigheten ligger i att välja rätt typ av ljus på rätt plats. Samma sak gäller såklart för ljudmiljön där kunskap om akustik är minst lika viktig som kunskap om olika Hifi-system.


        

 

<<   1   2   3   >>

 
 
MED FOKUS PÅ - LJUD

 

Jag vill läsa mer om ljud & ljuddesign:

>> Ljuddesign

>> Varumärken

 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig

>> Boka ett inspirationsmöte

 

VAD TYCKER VI ÄR BRA LJUD & BILD?

Det går att välja bort dåliga komponenter genom vedertagna mätmetoder för både ljud och bild. Tester görs och redovisas inte bara av bra tillverkare utan även många oberoende tidningar. Bland de komponenter som inte låter dåligt är det kundens uppfattning av ljudet som är det viktiga. Det viktiga är inte vad experterna tycker (där de ofta tycker olika) utan vad du som kund har för preferenser. 

En del gillar ett varmt ljud likt gamla rörförstärkare, en del gillar digitala förstärkares billianta upplösning som andra skulle tycka bara låter kallt och avskalat. För en del är det viktigt att TV'n är bra på sport i dagsljus för andra att den har fin svärta när man tittar på film i komplett mörker. 

Om du som kund inte har en stark åsikt brukar vi rekommendera att välja relativt neutrala komponenter, de fungerar bra både för olika personer men även typer av material. 

Vår kompetens ligger i att hjälpa dig som kund komma fram till dina personliga preferenser och sedan föreslå komponenter som möter dina behov.

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se