GIZMO Living

Referensprojekt

Ljus & Ljuddesign

    Ljusdesign

    Ljuddesign

    Styrsystem

    Övrigt

Varumärken

Läs mer om...

Kontakta oss

Om oss

 

GIZMO Pro's

 

LJUS & LJUDDESIGN

GIZMO LIVING kan ge dig ett magiskt hem med ljusscener, inbyggda högtalare och jalusier som följer solens gång. Lampor som tänds när du närmar dig huset, samma musik i alla rum, och smart styrning som kan automatiseras där ni så vill. 

 

        

 
 
MED FOKUS PÅ - STYRSYSTEM

 

Jag vill läsa mer om styrsystem:

>> Varumärken

 
KONTAKTA MIG

 

Jag vill veta mer, kontakta mig gärna!

 

>> Kontakta mig
>> Boka ett inspirationsmöte

 

STYRSYSTEM - Ditt hem ska vara tryggt, säkert och busenkelt

Hjärnan, eller hjärtat, i ditt hem är det integrerade styrsystemet. Oavsett om du vill ha ett enkla eller komplicerade ljus- och ljudmiljöer i ditt hem, så kan ett styrsystem hjälpa dig att gömma undan alla sladdar, minska mängden knappar eller med en knapptryckning släcka hela huset.

Förutom att styra förinställda ljus miljöer och integrerade högtalare, så kan ett styrsystem se till att strömmen avstängd till alla uttag när huset är tomt, så att brödrost och kaffekokare inte får någon ström, eller att belysning tänds när någon närmar sig enligt varierade mönster så att tjuven inte ser att du är borta. 

Är du på väg på semester så höjs värmen i stugan i god tid innan du är framme. GIZMO LIVINGs integrerade styrsystem kan kontrollera värmen, kylan, ventilationsflöden, belysning, jalusier, vatten, bilvärmaren, utebelysning, bevattning, poolvärmen, garageporten och semesterhuset. Allt detta kan styras händelsebaserat och inte tidsbaserad. T ex så kanske du arbetat hemifrån en dag och då vill du inte att värmen sänks, eller så lyser solen mer än vanligt för årstiden och då vinklas jalusierna upp och värmen sänks något. Vill du ta ett varmt bad så värms extra mycket varmvatten upp just då. 

 
   
   

08 410 612 00

gizmo@gizmoliving.se